Предишният том в тази поредица, Dream последователност, изследване на художественото творение; Дата на мистерията изследва друга форма на изкуството, тази на Sexcraft. Ary, бивш храмов проститутка, е изключен в големия град, изучавайки палеозоологията, докато работи в бардак. Нейната форма на изкуство е много добре оценена и е подходяща само за най-доброто от най-добрите, както в историческите дни на куртизана. Нейното училище е оазис на преуморено, свръхстимулирано население, където учениците се насърчават да се научат как да лекуват, а сексът е само мъничка част от техните умения (макар и забавна).

Както е изтеглено от Carla Speed ​​McNeil, Vary е очарователен, очарователен и много сладък. Кратката й коса подчертава огромните й очи, които поемат всичко около нея, както и изразяват емоциите си. Историите тук се занимават с нейната история и нейното взаимодействие с двама от нейните преподаватели. Тя е влюбена и в двамата.

Въвеждането на Рейчъл Хартман в книгата е ода на един от тях, д -р Зивансвич, майсторски професор. Въпреки че съотношението на Zee е нечовешки, нещо като гигантска птица без крилати динозавър, разликата се разбира по-добре с него от самото начало. Нейната преданост към Zee е поставена под въпрос от мнозина, но тя е сигурна, че може да му помогне. Хартман изтъква колко е прекрасно да видиш как се научаваш да се справяш със Зее, като най -накрая спечели безстрашието, необходимо, за да му кажеш.

Първо, обаче, те имат поредица от срещи, които осуетяват и объркват вари, който все още е много млад по някакъв начин. След известно време тримата предприемат пътуване заедно за хората, за да наблюдават ритуалите за чифтосване на породата на Шар. Те включват много големи животински същества, които бягат и скачат и показват оперение.

Най-добрият приятел на Вари Оли, треньор, е куче, подобно на човека, базирано на померан. Jaeger също прави изяви в няколко истории, предоставяйки глас на опит и някои добри съвети. След прекъсването му, Аури е много по -подходящ за най -накрая да се сблъска със Зее с това, което е тя.

Последната история е за опитите на Ary да преподава танцов клас. Нейната култура третира танца като религия и възбуда, артистичност и комуникация с мъртвите, а плащащите клиенти не са готови да свършат работата, за да разберат всичко това. Нейното разочарование от себе си, че не е видът учител, който иска да бъде, е друга възможност за обучение, която я доближава до Zee.

Има състезателна сцена, която красиво улавя издишването на неограничено грациозно движение. Това е, което обвързва много от тези истории заедно – благодат в действие, независимо дали се състезават или танцуват или правят любов. Героите са възхитителни да се наслаждават на това, което правят и се опитват да го направят по най -добрия начин.

Ако сте се чудили „къде са комиксите, които се занимават със секс по зрял начин?“ Това е книгата за вас. Културите, макар и ясно различни от нашите, имат смисъл и изглеждат истински, почит към уменията на Макнейл в творението. Тя демонстрира страхотно познание за човешката природа, която информира нейните истории, както когато обсъжда арогантността на атрактивните в крайните бележки.

Споделя това:
Twitter
Facebook
Tumblr

Подобни публикации:

MST3K комиксите ще се случат! Dark Horse Първоначално обявен преди повече от година, че ще пуснат комична поредица Mystery Science Theatre 3000 (MST3K). Сега идва няколко корици и дата на издаване. Mystery Science Theatre 3000, The Comic ще изпълни шест броя, като първият е продаден на 9 септември. Създаден за …

Blue Morningsublime Manga отпечатва любовни заглавия на Yaoi и момчета и въпреки че почти всичките им книги са оценени с зряла оценка, действителното количество сексуално съдържание може да варира значително сред историите. Синята сутрин се оказва една от книгите в категорията „Не много физически контакт“, която беше добре …

Джил Трент, Science Sleuth #1 Каква кокетна идея! Вземете интригуващ герой, публикуван за първи път през 1943 г. (и сега публично достояние) и направете нови истории за нея. Джил Трент, Science Sleuth беше резервна функция в Wonder Comics #8-20. (Можете да ги прочетете тук.) Придружена от най -добрата й приятелка Дейзи Смит, Джил използваше науката за …