Хелоуин 2017 са в учебниците по история, но дълготрайното възприятие на празника може да се усети в общността на комиксите.

С хората, които търсят плаши през октомври, Фокс се задължава с трейлъра „Нови мутанти“, който има тежка тема на ужасите. Това доведе до бърз скок в продажбите за традиционните проблеми от поредицата. Не само жанрът предостави на мутантите неравности, но също така и подпомогна тежка категория на ужаса, „Ходещите мъртви“, в комичните продажби.

Заглавията обаче не се нуждаеха от стил на ужасите, за да правят ходове през октомври. Основните проблеми на „тийнейджърските титани“ направиха скокове и в най -популярните комикси и за месеца.

Тийнейджърски титани

Лигата на справедливостта може да получи целия интерес сега, но просто изчакайте до следващата година, когато нападението на Teen Titans Media удари. Вече имаме „Teen Titans Go!“ Функционален филм. Както и не пропускайте да си спомним, че наскоро разкриха огромни новини.

Да започнем с „Новите тийнейджърски титани“ #2.

Защо искате този комикс? Това е първата поява на Deathstroke. Въпреки че е във въздуха, независимо дали солоният филм на Бен Афлек Батман с Deathstroke, тъй като противникът на Dark Knight някога ще се реализира, има новини от лагера на DC/Warner, че Deathstroke ще получи своя изключително собствен функционален филм. Помогна на Deadpool, така че защо не и оригиналът, нали?

Някога защото новината се счупи, че филмът на смъртта е на път, „Новите тийнейджърски титани“ #2 е във възход. През изминалия месец той е преместил девет области, както и е на метода си да пробие топ 10. В момента той седи на 15 -то място, както и очаквам той постоянно да премества стълбата през следващите седмици.

Друг виден комикс на Teen Titans е „DC Comics Presents“ #26. Този комикс представя първите изяви на Киборг, Рейвън, както и Starfire. Киборг получава най-голям интерес напоследък, тъй като той е пълноправен член на Лигата на справедливостта в новия филм, както и това ще повиши само запасите му.

Нови мутанти

Въпреки че не всички фенове на X-Men са сигурни в „Новите мутанти“ на ужасите, той все пак получава страхотни сделки за интерес към филмовия франчайз X-Men. Някога защото първият трейлър дебютира, премиерният проблем от серията от 1983 г. процъфтява в продажбите. Тъй като началото на октомври „Нови мутанти“ №1 непрекъснато се изкачва в най -популярните комикси. В момента е 26 -и, което е 29 области от предишни седмици.

„Нови мутанти“ №1 може да е по -високо поставеният комикс по отношение на продажбите, той не е непременно най -популярният от поредицата. „Нови мутанти“ #18 е ракета този месец. Благодарение на популярността на трейлъра, този проблем е 343 места в най -популярния списък на комиксите. Защо е толкова горещо? Сюжетът на новия филм се основава на основни точки от този брой.

Зомбита

Ключовите проблеми на „Ходещите мъртви“ винаги са популярни, но в момента те са особено горещи. Хелоуин не само миналата седмица (и младото момче бяха там много „проходилки“ в официалния „TWD“ зомби съоръжения), който осигурява „TWD“ по същество напълно безплатен маркетинг, защото, знаете ли, зомбита, но сезонът седем премиерно през октомври като добре. Вземете тези две неща, както и получавате страхотни сделки за предпочитаните американски бойци на зомбита.

На първо място е оригиналният комикс, който накара цялото това очарование на зомбито да се търкаля: „The Walking Dead“ #1. Лично аз харесвам черните, както и белите панели в този, но е изключително колекционерски, тъй като ни запозна с това, което в крайна сметка беше феномен на поп културата. През изминалия месец тя се е издигнала (разбира се? Risen … зомбита?) 38 места, както и 68 -ият най -популярен комикс.

Истинският двигател обаче е „The Walking Dead“ #108. Първата поява на Езекиел, както и на домашния му тигър Шива прави скокове, както и граници. Той се премести с 192 области, както и в момента е 78-ият най-продаван, класиран комикс на eBay.

Споделя това:
Дял

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Телеграма
Pinterest

Facebook
Джоб

WhatsApp

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Подценени и пренебрегвани комикси 7/3 – Бронзов Agehello, както и добре дошли обратно в редовната ни колона, където разглеждаме няколко подценени или пренебрегвани комикси от един от всяка четири епохи на комикси – златен век, сребърна ера, бронзова епоха , както и медна възраст – всичко това в опит да открие стойност за вас, …
3 юли 2022 г. „комикси“

Купете DIP: Този друг екип на супергерои на тийнейджъри, тийнейджърът „Титансмарвел“ произведе младите Отмъстители в реакция на много по -възрастния жилищен имот на DC за още един тийнейджърски супергеройски екип: тийнейджърските титани. Въпреки че много колекционери вече разбират за тийнейджърските титани (и в момента имат доста страхотно телевизионно шоу в HBO Max), Marvel е изсмукал целия кислород …
12 април 2021 г. в “комикси”

Ключове на тийнейджъри титани: Титани сезон 3 снимкаnull