Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта, както и колони

Възлюбените бебета казва: „Подайте книги или вземете разрушен нос, ваш избор!“

От любим Смит

Още през 1987 г., когато дебютирах като професионалист, както като писател, така и като вицепрезидент на рекламата и промоциите, имаше двадесет различни дистрибутори на комикси, както и най -вероятно близо до шест хиляди директни пазарни магазина. Количеството издатели, както и имам предвид силни издатели, също бяха изобилни. Времената бяха добри.

С всички тези дистрибутори, както и търговците на дребно, бях на път много. За бързо повече от десетилетие бях извън града поне две седмици всеки месец. Трябва да си спомните, всичко това беше преди 11 септември, така че пътуването беше много по -лесно тогава. Също така беше преди наистина евтините полети, както и преди хората да започнат да използват пижамата си, както и да донесат домашни птици в клетки на обиколките си, както някои изглежда днес. Вашите чанти бяха безплатни, както и много други неща, които ми липсват да летя.

“Не съм кратка, книгите ми са високи.”

Както повечето от вас рутинни посетители знаят, аз купувам, както и проверих огромно количество книги. Моята лична библиотека съперничи на няколко от вашите регионални библиотеки, както и дори не броим комикси, както и графични романи.

When I traveled a lot, I always made it a point to inspect out every new as well as utilized book store in the area that I was in. Mostly, I was thinking about the utilized as well as antique book stores, the dustier the much по -добре в повечето случаи.

„Купи книги, както трябва да бъде.“

Преди да се върна в къщата в самолета, винаги ще трябва да ми се изпращат, че книгата ми се изпращат заради книгата, в която понякога ще се открия. Не бях сам на тези лов на книги за книги. Не. В много случаи моите колеги професионалисти в комиксите Тед Адамс, Чък Диксън, Флинт Хенри, Тим Труман, Дийн Мълани, както и Гари Квапиш с нетърпение се присъединиха към мен, за да търсят магазини за книги.

Тед Адамс, както и Чък Диксън отидоха заедно с мен на висока част от тези лов на книги. Тед, както и работих заедно в Eclipse Comics, Todd McFarlane Productions, в допълнение към публикуването на IDW, така че той, както и аз бях на път много заедно. Чък, както и аз винаги подписвах на точно същите места, както и правех и срещи на върха на доставчиците, така че ние се включихме и в пътя си. И Тед, както и Чък провери толкова, колкото и аз, така че няма нужда да казвам, че бяхме като младежи в магазин за бонбони с богата баба, която прехвърля сметката. Предоставете ни магазин за книги, както и ние бяхме щастливи.

Джеф Милтън: Страхотен човек с пистолет.

Тед, както и аз бях изключително страхотен в получаването на сделки. Ние се втурнахме, както и купихме на едро, дори преди всички тези телевизионни предавания да павират метода за това как е направено. Днес, когато гледам или препрочитам няколко от книгите си, виждам разходите, отбелязани в тях, както и съм изумен от ниските разходи, които магазините ги продават, дори преди да си направя хайвер. Една от книгите, които купих, както и една от любимите ми, е Джеф Милтън: Страхотен човек с пистолет от Дж. Еветс Хейли-Университет на Оклахома Прес. Платих обикновени 6,98 долара за Madison, WI. Преди няколко години щях да купя няколко копия за приятели. Потърсих го в мрежата с различни дилъри, продавачи на книги, както и eBay, както и открих, че не мога да докосна копие за всякакъв вид по -малко от 50,00 долара. Харесвам приятелите си, но не за 50,00 долара копие.

Добро лекарство от Чарлз М. Ръсел

Докато бях в Бостън в известния Brattle Book Store, попаднах на хубаво копие на Great Medicine от Charles Russell 1929 Garden City Publishing Company. Платих 20,00 долара за него в началото на 90 -те години, както и вярвах, че това е висока цена. Сега тя извлича сравнително висока цена. Това са само няколко примера за няколко от съкровищата, които открих с годините на лов на книги.

През деня хората използваха, за да изтласкат нещата в страниците на книгите по каквито и да било причини. Тъй като голяма част от книгите, които купувам, са стари или неясни, винаги се натъквам на страхотни неща. Аз, когато купих книга с три разходи от 20,00 долара, поставени на страниците на книгата. Открих писма, които бяха на възраст над сто години в страниците на книгите; Някои бяха дори по -забавни от самите книги. Купих книга за историята на Tombstone, Аризона, както и първоначалният собственик на книгата поставиха изрезки от стари вестници, както и пощенски картички, свързани с историите в книгата. Беше толкова невероятно да се провери, както и тези елементи.

Не мога да започна да ви казвам точно колко подписани книги съм попаднал случайно. Най -добрата част е, че повечето бяха Little Print Run Books от още по -малки издатели. Други подписани книги бяха подписани от някои доста известни хора като Дж. Едгар Хувър, Боби Ор, президентът Джон Ф. Кенеди, както и Лари Макмърт, само за да назовем Fе в.

Книгите на Пауъл Портланд или.

От всички градове, в които съм бил, тези, с които имах най -голям късмет, както и ревизирани най -много, бяха, Madison, WI, Portland, Or., Washington, D.C., както и Columbus, Oh. Сигурен съм, че има страхотни оферти от други фантастични места, на които изисквам да отида, но те ще трябва да бъдат настроени за бъдещи пътувания.

В този момент може би се чудите как точно всеки тип от това има нещо общо с комиксите. Спасих тази история за последно. В края на 80 -те години бях във фантастичния уточняване на Северна Каролина, който посещава търговец на дребно. Бях напуснал последния ден отворен, за да гарантирам, че мога да резервирам търсене, преди да се отправя към дома. Спрях в малко използван магазин за книги, както и открих няколко наистина страхотни книги за историята на ранчото за добитък. Платих, както и напуснах магазина. Магазинът беше в район, където имаше много по -малки магазини, които предлагаха използвани неща, както и неща от продажбите на имоти. Имах време да убия, затова се скитах с няколко от тях. Докато бях в един, започнах разговор със собственика на магазина. Това беше фантастична беседа. Той беше остроумен човек, както и наистина разбираше нещата си. Разговаряхме с книги, както и да ловуваме стари книги, както и той попита с какво се прехранвам. Разказах му за живота ми в комиксите, както и му предоставих няколко от комиксите, които бях написал по това време, черния страх, както и някои любими комикси на Laduke. Очите му се запалиха малко, той ми каза да изчакам там малко, както и си отидох. Той се върна с чиста изглеждаща дървена кутия. Може да видя, че кутията е стара. Вдигнах го на кутията, беше чист, както и дори бих могъл да кажа, че е изработен ръчно. Той ми каза, че кутията е на възраст над сто години, както и току -що го е избрал при продажба на имоти. Той заяви, че няма да има никакви затруднения да го продаде, но той нямаше време да предложи това, което е вътре в кутията, но той ще ми предостави съдържанието на кутията в замяна на подписаните комикси, които току -що бях предоставил него. Заявих, че няма изискване за това, както и че исках той да има комиксите. Радваше се да говоря с него за книги. Той заяви, че той иска, както и след това отвори кутията.

Кутията беше наполовина пълна с комикси. Стари комикси.

Функционални комикси #38

Погледнах с комиксите, докато той ми ги подаде, както и очите ми светнаха. Обясних му, че те струват доста голяма сума от възрастта им, както и хубаво състояние. Той заяви, че е наясно с това, че неговият бизнес е да разбере стойността на старите неща. Той също така заяви, че бизнесът му е да разбере мил човек, когато е говорил с тях, след това заяви, че съм един от тези хубави хора. Благодарих му, както и за това, както и отново се опитах да му кажа, че не е изискват да ми предостави тези. Той ми позволи да разбера, че граничих с обидата на подаръка му, така че млъкнах. Попитах го защо той не ги е предложил на търговеца на комикси, чийто магазин бях по -рано. Той ми подаде чантата, пълна с комикси, усмихнати се, както и каза: „Този ​​човек е дебил. Уверете се, че му кажете, че ви предоставих тези, преди да напуснете града. Това ще го разгневи. ”

Излишно е да казвам, че се справих толкова добре, колкото той беше прав, това го разгневи.

Фантастична четворка #25

Само за да ви осигуря намек какви комикси са били в тази кутия, всичко това, което бих оценил изключително страхотно до изключително фино състояние, невероятен Spider-Man #7, #8, #9, Function Comics #38, #39, също Като страхотна четворка #21 с #39. Имаше и различни Golden & Silver Age DC Humor & Western Comics в допълнение към забавни комикси за животни от 50 -те години. Тези книги, които поддържам заедно в тяхната специална кутия като колекция, за да имам предвид пътуването ми до Северна Каролина. Съжалявам, че заявявам, че магазинът вече не е толкова добре, колкото открих, че собственикът се е прехвърлил в Аризона, където живеят младежите му. Що се отнася до този търговец на комикси, той излезе от работа година по -късно.

Съжалявам, че се разразих малко тази седмица, но исках да споделя тази история за лова на моята книга, както и да открия с вас. Като посетители на комикси, както и колекционери, всички ние обичаме да чуваме страхотна история за скрити съкровища сега, както и тогава. Харесва ми да им казвам.

Вашата книга Лова Амиго,

Beau Smith

Летящото юмручно ранчо

www.flyingfistranch.com