Toon Books, издател на сложни комикси с твърди корици за ранни читатели, обявиха петте си заглавия, които идват тази пролет. Първите три са ниво 1, което показва, че са насочени към детската градина чрез читатели от първи клас. Връзките за заглавие отиват на уебсайта на издателя, който има визуализационни страници за всяка.

Кевин Макклоски проследява неговия забавен и образователен, който копаем червеи! с истинския пуп на гълъбите. Ще излезе на 19 април.

Само кой се охлажда навън? Знаете ли, че гълъбите могат да летят по -бързо от кола и по -далеч от малък самолет? Или че имат нещо необичайно общо с пингвините, фламинго и дори додото? Със своя комбинация от хумор, добре проучени факти и артистичност, Кевин Макклоски доставя правия пук на тези скромни същества, които се оказват … COO, COO, готино!

Друг завръщащ се художник е Филип Коудрай, който прави забавната серия Benjamin Bear. Той и брат му близнак Жан-Люк имат глупав водач за пингвини, който трябва да излезе на 10 май.

Как можете да разберете Пингвините разстояние? С цвета на техните ръкавици, разбира се! Но наистина ли пингвините играят на криеница, носят розови чадъри и душ на гърба на китовете? В този див водач, братя близнаци Жан-Люк Кодрай и Филип Кодрай … ни донесат всички по-малко от изпитателни истини и не толкова фактически факти за най-глупавите птици на Южния полюс.

Джеймс Стърм (Центърът за карикатурни изследвания) предприема много различен път от серията Adventures in Cartooning с Birdsong: A Story in Pictures. Неговият безсловен разказ е вдъхновен от Kamishibai, The Art of Japanese Paper Theatre, а приложението има много повече информация за този занаят. Това трябва да излезе на 5 април.

Невинна птица среща две жестоки деца и променя света си завинаги – -но как точно това се разгръща, от вас, като се има предвид, че историята е безсловна. Посочено е да бъде разказано от всеки читател по свой собствен начин. Резервните и сложни изображения на майстора карикатурист Джеймс Стърм са визуалният еквивалент на Хайкус – те оставят място за децата да обитават тази вечна приказка – и да я направят свои.

Идващи по -късно през сезона са две графики на Toon, графични романи, насочени към възраст 8 и повече години. Промяната на морето е на Франк Вива (пътуване до дъното на света с мишка). Предстои на 24 май, това е история за възрастта за лятото на момчето в малко село.

Едно лято може да промени целия ви живот. Щом училището изпусне, родителите на Елиът го изпращат в самия ръб на света: риболовно селище в отдалечена част на Нова Скотия. И какво може да предложи малкият град на Пойнт Акони? Личинки, побойници и мърморещи старци. Но по пътя Елиът открива много повече – скрита библиотека, звездни нощи и мистериозно момиче на име Мери Бет.

Има и токът в серията на митологията на Тоон, Едип: Капан от съдбата от Иван Поммо, предстои на 7 юни.

Споделя това:
Twitter
Facebook
Tumblr

Подобни публикации:

Повече книги за тон, отнасящи се до издатели от папак, заинтересовани да се насочат към пазара на училище/библиотека, често излагат произведения в твърда корица, защото когато проверявате циркулацията (книгите излизат на куп различни читатели), искате нещо, което може да се задържи Трафикът, особено ако тези читатели са по -млади и може би не са толкова внимателни …

Настигайки се с Toon Books: една година на издаване на Releasesi’s Remiss при изоставането на Commics Toon Books Comics за млади и начинаещи читатели. Преди тези много скорошни издания, аз обхванах всичките им предишни книги; Можете да намерите връзки тук. Пролет 2011 Глупав Лили в какво ще бъда днес? От Агнес Розенстил не ме интересуваше много …

Toon Books стартира детските книги на блога, издател на страхотни графични романи за деца (въпреки че те смятат, че са твърде кратки, за да бъдат графични романи), току -що стартира специален блог за нововъзникващи читатели (вече не са достъпни) с участието на очарователните мишки Бени и Пени, създаден от Джефри Хейс. Героите могат да бъдат намерени и в …