млада дама става нейна братя и сестри, за да спаси хората си в рев на врабче.
Съобщението за пресата следва:

Медийно издание – Boom! Studios днес разкриха Roar на Sparrow, чисто нова оригинална графична книга от карикатуриста C.R. Chua, както и съавтор Паоло Чикиако за млад рицар, който трябва да приеме самоличността на нейния брат и да купува, за да спаси царството си, което ще дебютира в магазините Октомври 2019 г.

Елена от Естерпике е почитаният командир на най -известните воини във цялата земя – легендарните лъвове на Естерпийк. Въпреки това, когато катастрофата настъпи, това е нейният брат и сестра си, обикновен рицар в тренировка, който трябва да събере съюзници в сделката с противник, дори лъвовете може да не победят. Заедно с асистенцията на втората команда на Елена Амелия, Per поема функцията на най-добрия си по-възрастен брат, докато пътува до градския град, за да обедини войските, както и да убеди генералите на съседните им градове да предоставят помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощ срещу помощните съседни градски Наближаващата орда. Въпреки това, тя ще трябва да остане на пръстите на краката си, тъй като отровната интрига на съда се разкъсва от нейната трик идентичност, както и прави толкова по -трудно да развие силите, необходими за отблъскването на идващата нашествие.

C.R. Chua е художник, както и илюстратор, който мисли за теми за идентичност, самореализации, както и приятелство. Тя е помогнала за бум! Студиа като колорист, както и художник на заглавия като Experience Time, Steven Universe, както и рутинно шоу. Тя също илюстрира историята човечеството във филипинската национална книга, номинирана за наградата комична антология, Mythspace.

„Аз съм в екстаз, че последно споделям рев на врабче със света. В основата си това е история за братята и сестрите, както и за сестрите, за запълването на зоните, които оставят след себе си, както и за силата на упорито неудобно зъбно колело, за да разруши най -старателно създадените машини “, заяви писател, както и художник, C.R. Chua. „Също така харесвам да рисувам жени в броня много, изключително много.“

Paolo Chikiamco е филипински писател на проза, комикси, както и интерактивна фантастика. Прозата му е публикувана в антологии като морето е наше, както и най -доброто от филипинската спекулативна фантастика, както и неговата интерактивна книга по борба се заби! беше пуснат по опция за игри. Той също така е служил като съдия по няколко събития за класификацията на графичната литература на Националните награди за книги във Филипините.

„Жените в живота ми винаги са били това, което обществото би наричало„ силни “ – но винаги са били просто жени за мен, както и издръжливостта просто вродена характеристика. Тона, както и аз исках да разкажа история с актьорски състав на Women Warriors, в обстановка, в която те биха били важни за уменията си, а не за техния пол “, заяви съавторът Паоло Чикиако. „С рев на врабче се надяваме, че можем да потопим посетителите в такъв свят… както и след това да ги направим загрижени за нейното оцеляване, разбира се.“

Ревът на врабче е текущото издание от Boom! Награденият бум на студията! Отпечатък на кутия, къща до новаторски оригинални серии като Lumberjanes от Shannon Watters, Grace Ellis, Brooklyn Allen, както и Noelle Stevenson; Гигантски дни от Джон Алисън, Лиса Трейман, както и Макс Сарин; Авангаргиите от Карли Усдин, както и Ной Хейс; Misfit City от Kiwi Smith, Kurt Lustgarten, както и Naomi Franquiz; ограда от C.S. Pacat, както и Johanna The Mad; както и Голди Ванс от Хоуп Ларсън, както и от Бритни Уилямс.

„Ревът на врабче е прекрасна фантастична приказка, пълна с интриги, дуел рицари, както и наука, която наистина се задълбочава в концепциите за идентичност, както и какво е необходимо, за да се стъпи толкова, колкото битката“, заяви Шанън Уотърс, старши Редактор, бум! Студия. „Зашеметяващите илюстрации, както и привлекателните герои, ще закачат мигновено всякакъв тип фен на високата фантазия, както и големи приключения!“

Печатните копия на рев на врабче ще бъдат предлагани на разположение за продажба през октомври 2019 г. в регионални магазини за комикси (използвайте comicshoplocator.com, за да откриете най -близкия), книжарници или в бума! Webstore Studios. Дигиталните копия могат да бъдат закупени от доставчици на материали, включително комиксология, iBooks, Google Play, както и бума! App Studios.

За много повече на рев на врабче, както и други работни места от Boom! Студиа, следете се на www.boom-studios.com, както и спазвайте @Boomstudios в Twitter.

За бума! Студия
Бум! Studios е създаден от Рос Ричи през 2005 г. с единствения фокус на продуцирането на комикси от световна класа, както и с графични книжни разкази за всички аудитории. С напредъка на четири уникални отпечатъци – фут! Студия, бум! Кутия, Kaboom!, Както и Archaia – Goom! Създаде наградена оригинална работа, включително Lumberjanes, The Woods, Gigantic Days, Klaus, както и Guard Mouse, като същевременно разбива нова основа с добре установени лицензи като WWE, Mighty Morphin Power Rangers, анимационна мрежа, както и в The Джим Хенсън Бизнес Пронаnull